Elsker dine børn eventyrlige og spændingsprægede film fyldt med prinsesser, dværge, dyr og andre sjove væsener? Eller har du selv en barnlig sjæl gemt i dig, der nyder animations film med disse elementer? Så er Disney klassikerne med sikkerhed noget for dig.

Disney klassikerne er blevet set og genset gennem flere generationer, hvorfor mange af de populære Disney film lader til at forblive relevante.

 

Timevis af underholdning

Det er da også med sine gode vilje på den rette plads, da der er timevis af god filmunderholdning gemt i de eventyrlige Disney film, der har været på filmlærredet mange gange og den dag i dag, stadig bliver smækket på tv’et af mange familier.

Foruden rigtige gode børnefilm, er det nemlig også nogle film, der henvender sig til hele familien. Det skyldes nemlig, at filmene som senere hen er blevet analyseret på kryds og tværs formidler mange almindelige problemstillinger i livet på en barnlig måde. Og på den måde henvender filmene sig både til børn og voksne, hvorfor det er et godt valg, hvis man leder efter gode familiefilm.

Nogle af de mest populære Disney klassikere, der formentlig aldrig går af mode er Alice i Eventyrland, Pinocchio, Snehvide og de syv små dværge, Askepot, Dumbo, Bambi, Aristocats, 100 og en dalmatinere, Robin Hood, Den lille Havfrue, Løvernes Konge, Toy Story, Pocahontas og mange flere. Der findes rigtig mange gode Disney klassikere, så hvis du endnu ikke har set dem alle eller har lyst til at gense dem, kan du anskaffe dig dem hos CDON. CDON har et stort udvalg af Disney klassikere, så det er bare med at komme i gang med at samle sammen.

 

 

 

 

 

Billede: evilsk4ter