Ligesom vi voksne trænger til og har godt af at koble lidt fra indimellem og slappe af, har børn det også. Børn kan derfor også godt lide at se film, der selvfølgelig henvender sig til børn og er tilpasset barnets alder. Eksperter indenfor dette område anbefaler dog, at børn ikke ser mere end en halv times tv om dagen. Derudover anbefaler de også, at denne halve time ikke ligger lige inden sengetid. Dette gælder særligt for de helt små børn, hvorimod lidt større børn sagtens kan klare at se en hel film.

 

Gode DVD film for børn

Here kan du læse lidt mere om forskellige forslag til gode børnefilm til både større og mindre børn.

 

  • Teletubbies er en klassiker for børn, der elsker at følge de fire sjove væsener: Tinky Winky, Dipsy, Lala og Po. Derudover er det en god og lærerig serie for børn, der desuden indeholder masser sjov og musik. Man kan blandt andet købe en DVD boks, hvor man hele tre Teletubbies DVD’er med flere afsnit på. Helt sikkert en klassiker, du ikke vil gå gal i byen med.
  • Pedal Pedal er den cyklende abe, der er meget nysgerrig på alt og alle. Dette er som regel også et hit for de fleste børn.
  • Baby Einstein er for børn mellem 0 og 4 år. Denne børneserien er produceret af en småbørns-mor. DVD’erne er super lærerige og har det meget med at relatere til ord og ting fra det virkelig liv.
  • Hos Gucca finder du blandt andet en DVD boks med Bamse og Kylling, der handler om de to sjove karakterer og deres venner som man følger i serien. Denne serie er bedre til de lidt større børn, der har udviklet et ordforråd og dermed har lettere ved at forstå og følge handlingen.
  • Mine Søsters Børn er en utrolig underholdende dansk film serie, der startede i 1966 og i dag kører på 4. generation. Alene det siger noget om serien og dens succes. Denne serie henvender sig også til de lidt ældre børn, der har en god sprogforståelse. Tjek på Pricerunner, hvor du kan finde filmene til den bedste pris.
  • Peter Plys omhandler den søde, glade og hjælpsomme gule bjørn, der bor i Hundredemeterskoven sammen med sine venner Grisling, Tigerdyret, Æsel, Ninka Ninus, Ugle, Kængu og Kængubarnet. Stort set alle børn elsker denne serie og dens skønne og lærerige karakterer, der hver især har noget helt særligt at byde på.

 

Køb dine DVD film her

Hos Euro Toys finder du DVD film til børn i massevis. Her kan du blandt andet finde kategorier som Barbie film, Disney film, Lego Film, Smølferne osv. Her finder du blandt andet film som Løvernes Konge, Star Wars, Krummerne, Frost og Grusomme mig, der alle er rigtig gode børnefilm.