DVD film er langsomt ved at dø ud i forbindelse med at streaming vokser sig større og større. Ikke desto mindre er vi stadig nogen, der ejer en DVD-afspiller, og man kan stadig købe DVD film til gode og fordelagtige priser.

Dette er en guide til, hvor du kan købe billige DVD film. Det er typisk på nettet, at man finder de billigste DVD film, hvorfor denne guide primært omhandler den kategori. Det er dog også muligt at gå på jagt i butikker som Fona, Elgiganten og endda supermarkeder, hvor man kan finde både nye, ældre og klassiske DVD film til en god pris.

 

Gå på jagt på nettet

Men vil du som sagt have din film til den bedste pris, er sandsynligheden størst, for at finde den billigste DVD film på nettet. På nettet kan du desuden bruge tjenester som pricerunner, der sammenligner priserne på lige netop den film du søger. Pricerunner sammenligner priserne fra forskellige forhandler af filmen, og sørger dermed for at finde den bedste pris inklusiv fragt til dig. Det er en super god tjeneste, der gør det nemt og overskueligt at finde det du søger til den bedste pris.

Nedenfor finder du et par forslag til nogle forskellige sider, hvor du kan købe billige DVD film.

 

  • CDON.Com har et kæmpe stort udvalg af DVD’er og blu-ray film til konkurrencedygtige priser. Lige nu kan du for eksempel få 3 DVD film for 199 kroner eller to tv-serier på DVD for 299 kroner. Derudover kan du søge under forskellige kategorier som hitlisten, kommende, nyheder og se hvilke film CDON anbefaler. Sommetider kan man have lyst til at se en film uden at være på jagt efter noget bestemt, så i disse tilfælde kan det være til stor hjælp at bruge disse kategorier til at finde en god film.

 

  • Gucca er en dansk netbutik med et stort udvalg af film, hurtig levering og god service. Her kan du både købe almindelige DVD film, blu-ray film og 3D blu-ray film. Under kategorien tilbud finder du en masse billige DVD film til helt ned på 30 kroner, hvilket må siges at bære billigt. Blandt disse film er desuden også lidt nyere film såsom Skyfall, der kun koster 30 kroner.

 

  • Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af nye udgivelser og klassiske film på DVD. Du finder desuden DVD film i mange forskellige genrer som action, thriller, animation, dokumentar, drama, eventyr, gyser, komedie, romantik, musical og science fiction.

 

Køb brugte DVD film

Hvis du vil spare endnu flere penge på dit køb, kan du også vælge at købe dine DVD film brugt. Du kan for eksempel gå på loppemarkeder, hvor der oftest sælges en masse af den slags. Derudover kan du også finde brugte og billige DVD film på nettet, hvor du blandt andet kan købe dem fra portaler som Den Blå Avis, Bluecity og Filmmarked. På Den Blå Avis kan du desuden prutte om prisen og muligvis få en endnu bedre pris, særligt hvis du køber flere film på en gang.

Skal du ud og investere i DVD/Blueray afspillere

Wupti har en del blueray og DVD afspillere. Vi har fundet en måde, hvor du kan spare på dine indkøb hos dem, nemlig ved at bruge en af de rabatkoder, som findes på saver.seoghoer.dk/rabatkoder/wupti-rabatkode/