Så er det tid til at juble! Blockbuster vender endelig, efter lang tids venten, tilbage til markedet. Vi var mange, der var meget kede af deres bortgang, men nu ser det ud til, at de vender frygteligt tilbage alt sammen takket være TDC. Læs mere om den glædelige nyhed nedenfor!

 

Genåbner i digital udgave

Flere af jer husker nok de fysiske butikker, som var spækket fra gulv til loft med VHS og DVD’er – det kommer desværre ikke tilbage. Men, det skal ikke sænke humøret. For vi kan nok sikkert godt blive enige om, at DVD’ens tid så småt er ved at være ovre grundet den digitale tidsalder. Derfor genåbner Blockbuster i en digital udgave, og vil derfor være der, hvor alle kunderne er – altså der hvor du befinder dig. Først og fremmest lancere det nye Blockbuster i en beta-version, hvor fejl derfor løbende vil blive rettet.

 

Tilgængelig fra moderne gadgets

Hvad endnu bedre er, at filmtjenesten bliver til rådighed over apps til iPhone, iPad, Android-mobiler og nyere Samsung-tv. Derfor vil du have mulighed for at streame dine yndlingsfilm på tidspunkter, hvor du har lyst. Du behøver ikke engang bevæge dig ned i en fysisk butik, hvilket gør Blockbuster’s tilbagevenden endnu mere fænomenal, end det er i forvejen. Hvis du er så heldig, at du har en Sony Playstation til rådighed, vil du tilmed kunne se dine streamede film derfra.

 

Favorabel pris for leje af film

Når du har fundet den film, du gerne vil se inden for de næste 48 timer, vil du kunne leje den for et sted mellem 19 kr. og 49 kr. Hvis du er helt tosset med en film, efter at have streamet den, kan du købe den for 49-169 kr. Priserne er derfor ganske favorable, og frister så meget, at det kan være svært at lade være med at smide penge efter adskillige fim. Som bruger vil du kunne vælge mellem 5.000 film, som med tiden vil udvides til hele 6.500. Der er derfor stor chance for, at du kan finde din nuværende og din kommende yndlingsfilm blandt titlerne.

Billede: ~!

Billede: insider_monkey