Selvom alle disse streaming-tjenester har gjort det meget nemmere og billigere at se forholdsvis nye film derhjemme, er det altså en lidt anden oplevelse at se en film i biografen. Det at sidde derhjemme i sofaen kan være ganske hyggeligt og yderst komfortabelt, men det kan altså ikke sammenlignes med den oplevelse det er at se en film på det store lærred. Først og fremmest er lyd- og billedkvaliteten en helt anden, og så er det en helt anden oplevelse, at se filmen før alle andre har snakket om den, og man nærmest kender halvdelen af historien.

Så selvom det er blevet lidt halvdyrt at gå i biografen og der tillægges diverse gebyrer for henholdsvis helaftensfilm, 3D osv., så er det altså en oplevelse man bør unde sig selv en gang imellem.

 

Premierefilm i 2016

Nedenfor kan du læse lidt om nogle af de forskellige film, der har premiere i løbet af dette år. Så kan du allerede nu gå i gang med at planlægge en tur i biografen og finde ud af, hvilken film du vil se. Tit når man ikke at se alle de nye film man egentlig gerne vil, men så her kan det anbefales at kigge hos Blockbuster hvor man kan leje nye film online. 

 

 • Ice Age 5
  Animationsfilmen ‘Ice Age 5’ er den sidste del i den fornøjelige serie om Mammutten Manfred, dovendyret Sid, sabeltigeren Diego og den uheldige agern-samler Scrat i Istiden. Scrat fik sat gang i en naturkatastrofe i ’Ice Age 4’, hvilket i denne film stadig har konsekvenser.
 • The Legend of Tarzan
  Filmen ‘The Legend of Tarzan’ handler om Tarzan og foregår efter Tarzan og Jane er flyttet til London sammen. Dronningen kontakter Tarzan for at få ham til at tage tilbage til junglen og undersøge nogle besynderlige hændelser ved en mine.
 • Fifty Shades of Black
  Filmen er en parodi på filmen Fifty Shades of Grey. Handlingen foregår mellem en studine og en succesfuld forretningsmand, der møder hinanden og indleder et forhold, mens hans særlige vaner i soveværelset får konsekvenser for deres forhold.
 • Flaskepost fra P
  En dansk film, der omhandler politimanden Carl Mørck og hans kollega Assad i afdeling Q. De modtager en mange år gammel flaskepost, der leder dem til et forsvundet søskendepar, der dog aldrig er blevet meldt savnede.
 • Junglebogen
  En genfortælling af Disney-klassikeren, der omhandler den forældreløse drenge Mowgli som bliver opdraget i junglen af en bjørn, en sort panter og ulve.
 • Neighbours 2
  Komedien er efterfølgeren til Bad Neighbours og har blandt andet Seth Rogen i hovedrollen, der sjældent spiller med i en film, der ikke er morsom. I denne film flytter et sorority hus ind ved siden af familien, der omhandler striden imellem de to parter.